Un jurnalist, consilier al primarului Micu

de | 05/01/2017 | Administrație, Local

După plecare din Primărie a lui Laurențiu Leoreanu, doi dintre consilierii săi au plecat și ei. Astfel, i s-a încetat mandatul lui Mihai Plaii, consilier pe probleme economice – care a ieșit la pensie – și lui Constantin Cudalb, consilier pe comunicare – care a dat concurs pentru o funcție în cadrul Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanelor Roman. Noul consilier pe comunicare de la Primăria Roman este jurnalistul Claudia Matei. Aceasta este absolventă a Facultății de Jurnalism din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” și a colaborat cu mai multe ziare și televiziuni locale.

”Vin din partea presei, din partea cealaltă a baricadei. În prima zi de lucru, cei mai mulți dintre angajații din primăria Roman mi-au și spus lucrul acesta: bine-ai venit și de partea cealaltă. Cred că Lucian Micu, în calitate de primar, merită tot suportul unui profesionist și mă consider, din acest punct de vedere, un om corect și care pot ajuta să-și ducă la îndeplinire, împreună cu toată echipa din Primăria Roman mandatul și să facă un lucru bun pentru romașcani, iar lucrurile frumoase pe care echipa din Primăria Roman le va face pentru acest oraș, vor fi mediatizate și cu sprijinul meu”, a afirmat Claudia Matei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.