Deszăpezire cu beneficiarii de ajutor social

de | 09/01/2017 | Administrație, Local

Deszăpezirea trotuarelor din Roman s-a făcut, până luni, 9 ianuarie, doar cu angajați ai operatorului privat. Acest lucru a creat nemulțumiri din partea unor cetățeni, care au considrat că pe teren ar fi foat nevoie de mai multe persoane. Administrația locală a luat decizia ca, începând de marți, să-i scoată la muncă și pe beneficiarii de ajutor social.

Am stabilit azi dimineață, în ședința operativă, împreună cu directorul Direcției de Asistență Socială și împreună cu city-managerul să scoatem și beneficiarii legii 416, începând de mâine, la deszăpezirea trotuarelor, astfel încât și această categorie de persoane să-și aducă aportul în comunitate prin activitatea pe care o prestează”, a afirmat primarul Lucian Micu.

O altă măsură dispusă de administrația locală ține de înștiințarea agenților economici și a asociațiilor de proprietari că trebuie să elibereze zonele de acces, așa cum prevede legislația locală. Administrația locală a mai dispus și ca de luni, de la prânz, zăpada să fie cărată în afara orașului, pentru ca atât carosabilul, dar mai ales parcările să se elibereze și să poată fi folosite. Acest lucru însă nu se întâmplase luni după-amiază, în jurul orei 16.00, zăpada fiind în continuare baraj pentru parcări chiar pe artera principală a municipiului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.