Hoț de mașini, arestat preventiv

de | 09/01/2017 | Actualitate, Local

Lucrătorii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman au organizat sâmbătă, 7 ianuarie, o acţiune pentru prinderea persoanelor care comit furturi de şi din auto, ocazie cu care a fost identificat un tânăr de 20 ani, din comuna Răuceşti, care locuiește fără forme legale în municipiul Roman. Din cercetări a rezultat faptul că este autorul a două furturi din auto comise în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, de unde a sustras bunuri în valoare de 4.800 lei, prejudiciu ce nu a fost recuperat.

La data de 7 ianuarie, inculpatul a fost prezentat Judecătoriei Roman cu propunerea măsurii arestării preventive. Propunerea anchetaorilor a fost admisă de judecători, fiind emis mandat pentru 30 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.