S-a redeschis artera Roman Est

de | 10/01/2017 | Local, Util

Artera Roman Est a fost redeschisă circulației rutiere. O porțiunea din această șosea ocolitoare a fost închisă în seara de vineri, 6 ianuarie, din cauza viscolului, care a creat suluri de zăpadă de aproximativ un metru și jumătate.

Începând de luni după-amiază, după ce am efectuat activitățil de deszăpezire pe tronsonul arterei ocolitoare Roman Est dinspre drumul național 2 E85 către drumul județean dinspre Luțca, am constatat că sunt întrunite condițiile de vizibilitate și de siguranță a traficului rutier, astfel încât am luat decizia reluării circulației pe acest sector de drum. S-a acționat pe toată perioada pentru deszăpezirea tronsonului de drum din artera ocolitoare Est până la Cersanit, astfel încât salariații și personalul care deservea această unitate de producție să aibă un acces permanent în condiții de siguranță la această instituție”, a afirmat primarul Lucian Micu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.