Atenție cui dați bani!

de | 11/01/2017 | Actualitate, Local

Echipele Poliției Locale Roman, în cursul zilei de 11 ianuarie, s-au deplasat în zona centrală, unde au depistat, în jurul orei 11, o tânără de 27 de ani, din comuna Gioseni, din Suceava, care susținea că strânge fonduri în numele fundației Luceafărul din județul menționat.

Deoarece aceasta nu a putut prezenta că are aviz din partea municipalității pentru strângerea de fonduri, așa cum prevede legea, a fost sancționată cu amendă de 300 de lei.

Tot pe 11 ianuarie, în jurul orei 12.00, polițiștii locali au depistat un alt tânăr, de 28 de ani din Bacău care susținea că strânge bani în numele fundației Pacea din Bacău. Nici acesta nu a putut demonstra că are aviz din partea municipalității pentru strângere de fonduri și a fost, la fel, amendat cu suma de 300 de lei. Ambele persoane au fost conduse de către Poliția Locală la gara municipiului Roman, pentru a se deplasa în localitățile în care-și au domiciliul. Facem un apel, pe această cale, la romașcani să sune la numărul de telefon 0233.984, în cazul în care sesizează probleme”, a precizat Claudia Matei, consilier personal al primarului municipiului Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.