Primăria oprește tăierea de arbori

de | 16/01/2017 | Administrație, Local

Niciun copac din Roman nu va fi tăiat în acest an, dă asigurări primarul Lucian Micu. Șeful administrației publice locale cere, în schimb, romașcanilor să fie grijulii cu puieții care se vor planta în primăvară.

Aș vrea să elimin, din capul locului, o serie de afirmații care se fac în mediul online și vreau să vă informez prin intermediul dumneavoastră, cu ajutorul dumneavoastră, să informez toți romașcanii că am dispus ca în acest an să nu se efectueze absolut nicio tăiere de arbori pe raza municipiului Roman. Vom continua activitățile de plantare cu arbori noi în municipiul Roman și vreau să fac un apel, de asemenea, prin intermediul dumneavoastră, către cetățenii municipiului Roman ca, în cazul puieților pe care îi plantăm și romașcanii să dea o mână de ajutor și să udăm în permanență acești puieți astfel încât, în timp, să avem o nouă garnitură de arbori noi”, a afirmat Lucian Micu.

Arborii care vor fi tăiați sunt cei care, din diferite motive, vor pune în pericol romașcanii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.