Radarele în cascadă au făcut „victime”

de | 16/01/2017 | Actualitate, Județean

Polițiștii rutieri au stat cu radarul pe șoferi la sfârșitul de săptămână ce tocmai s-a încheiat. Radarele au fost amplasate în sistem cascadă și 25 de conducători auto au căzut în plasa oamenilor legii.

Poliţiştii au depistat 25 de conducători auto, care nu au respectat legislaţia în vigoare și cărora le-au fost reţinute permisele de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule. Dintre aceștia 12 au fost sancționați pentru depăşirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, iar opt pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Tot în cadrul acestei acțiuni, polițiștii au constatat patru infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care una de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Totodată, polițiștii au aplicat 339 de contravenții, dintre care 200 au reprezentat sancționarea nerespectării regimului legal de viteză, 14 abaterile săvârșite de pietoni iar 6 de bicicliști, 15 sancțiuni fiind aplicate pentru constatatrea unor defecțiuni tehnice minore”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.