Arestați preventiv pentru furt și tâlhărie

de | 22/01/2017 | Actualitate, Local, Rural

În cazul infracțiunii de tâlhărie calificată săvârșită de doi tineri de 19 și 20 de ani, ambii din Dulcești și a infracțiunii de furt dintr-un magazin de electrocasnice din Roman, instanța de judecată a admis propunerile de arestare preventive față de persoanele bănuite de săvârșirea faptelor.

Tinerii reținuți inițial de polițiști au fost depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Neamț pentru o perioadă de 30 de zile.  În data de 19 ianuarie, polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani și o tânără de 25 de ani, ambii din Arad, prinși în flagrant după ce au sustras două laptopuri. Bunurile, fiecare în valoare de 4.000 lei, au fost recuperate.

Tot în aceeași zi, polițiștii au reușit identificarea a doi tineri de 19 și 20 de ani, care în seara zilei de 18 ianuarie, au pătruns prin efracţie în locuinţa unei femei de 80 de ani, cu intenţia de a sustrage bani şi alte bunuri. Au fost surprinși de proprietară și au agresat-o pentru a scăpa, dar nu au plecat înainte de a lua cu ei o cutie de bomboane.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.