PSD a vrut funcția de viceprimar la Roman

de | 23/01/2017 | Local, Politică

PSD a vrut să negocieze postul de viceprimar la Roman, dar nu a avut cu ce să-i impresioneze pe liberali. Social-democrații ar fi postul pentru a avea mai mult elan în negocieri la nivel național și județean, după cum spune chiar președintele PSD Roman.

Am avut o întâlnire cu primarul interimar, Lucian Micu, și o discuție telefonică cu președintele PNL Roman, Laurențiu Leoreanu. Am propus ca viitorul viceprimar să fie unul dintre consilierii PSD, pentru că acum PSD este la putere la nivel național și la nivel județean. Ne-am dorit postul de viceprimar nu pentru SPD, ci pentru binele romașcanilor și pentru a face ceva pentru Roman. Am vrut să întindem o mână de ajutor pentru ca susținerea să fie totală. Răspunsul pe care l-am primit a fost negativ, dar vreau să asigur cetățenii că parlamentarii și consilierii PSD își vor face datoria și vor face ceea ce este bine pentru oameni”, a afirmat senatorul Dan Manoliu, președintele PSD Roman.

Social-democrații ar fi trebuit să aibă un as important pentru a negocia această funcție, întrucât PSD are în Consiliul Local Roman doar șase consilieri, dn totalul de 21, ceilalți consilieri fiind membri PNL.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.