Se înmulțesc câinii fără stăpân

de | 25/01/2017 | Administrație, Local

Câinii fără stăpân se înmulțesc în oraș, iar administrația locală spune că este vorba despre câini care au fost aduși din alte părți de cei care au vrut să scape de patrupede.

O activitate realizată săptămâna trecută se referă la o acțiune pe care am solicitat-o societății Locato și Poliției Locale, acțiune care va continua și în săptămânile următoare, care se referă la câinii fără stăpân, care s-au înmulțit în ultima perioadă și observăm din nou, din păcate, că acești câini sunt destul de dezorientați, semn că sunt aduși de undeva. Am solicitat Poliției Locale intensificarea controalelor pe această linie, pentru a depista dacă, într-adevăr, acest lucru se confirmă. Săptămâna trecută am reușit să ducem la adăpost 19 câini fără stăpân și, așa cum vă spuneam, vom continua această activitate”, a afirmat primarul Lucian Micu.

În perioada următoare vor fi și acțiuni de sancționare a romașcanilor care ies cu patrupedele la plimbare, dar nu curăță mizeria pe care animalele o lasă pe spațiul verde.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.