CSM Roman, ajutor pentru o mamă bolnavă

de | 29/01/2017 | Local, Social, Sport

O tânără mamă care trebuie să lupte cu o metastază pulmonară, după ce a fost nevoită treacă printr-o operație de amputare a unui picior din cauza unui cancer, primșete ajutor și de la echipa de handbal feminin din Roman.

CSM Roman oferă spre licitație una din mingile cu care s-a jucat finala Super Cupei Romaniei 2016 dintre câștigatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, CSM București, și CSM Roman, dubla finalistă a Cupei Romaniei. Mingea este semnată de intreg lotul echipei CSM Roman, printre sportivele care au semnat găsindu-se și jucătoarele Ana-Maria Iuganu, Luciana Popescu Marin, Clara Vadineanu, Raluca Ivan, cît și unele internaționale: Iryna Glybko (Ukraina), Viktorija Tymoshenkova (Ucraina) si Jasna Toskovic (Muntenegru).

minge cu autografe CSM Roman

Licitația începe de la suma de 300 de lei și se va încheia pe 3 februarie 2017, până la momentul scrierii articolului se licitase până la suma de 600 lei. Suma primită pe această minge va ajunge direct de la cumpărător în contul lui Dragomir Alin Cristian – soțul Roxanei – puteți afla despre cazul Roxanei pe grupul dedicat de pe Facebook.

Cei interesați să participe la această licitație pot lua legătura cu Bogdan Damian pe contul său de Facebook.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.