Handbal: CSM Roman vs. CSM București, luni de la ora 17:00

de | 29/01/2017 | Local, Sport

Luni, 30 ianuarie 2017, de la ora 17:00 la Sala Sporturilor, CSM Roman întâlnește campioana en-titre CSM București. Meciul contează pentru etapa cu nr. 16 din această ediție a Ligii Naționale de Handbal Feminin.

Se anunță un meci greu pentru echipa romașcană, în acest moment CSM București este fruntașa clasamentului, cu 36 de puncte, având 13 meciuri jucate, din care 12 câștigate și unul pierdut. CSM Roman se află pe locul 5 în clasament, cu 21 de puncte, având 12 meciuri jucate, din care 6 câștigate, 3 la egalitate și 3 pierdute. Cu tot palmaresul echipei din București, CSM Roman ar putea face un meci bun având în vedere forma în care se află, fiind învingătoare în ultimele 5 meciuri disputate (din acre 4 acasă). Trebuie doar să treacă peste complexul ultimelor confruntări cu echipa din București, toate întâlnirile din 2016 terminându-se cu înfrângerea romașcancelor.

Meciul va fi transmis în direct pe DigiSport2 și pe Dolce Sport iar o parte dintre romașcani vor avea nevoie de acces la cele două programe de sport pentru că biletele pentru acest meci s-au epuizat încă de joi. Cei care vor neapărat să vadă evoluția echipei CSM Roman mai au posibilitatea să cumpere bilet fără loc, adică vor sta în picioare pe toată durata meciului.

CSM Roman CSM Bucuresti

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.