Cu țigări de contrabandă sub tejghea

de | 30/01/2017 | Actualitate, Rural

Duminică, 29 ianuarie, polițiștii Secției de Poliție Rurală Sagna împreună cu cei din cadrul posturilor de poliție rondate s-au sesizat din oficiu și au organizat un control la o unitate economică din localitatea Sagna. În urma verificărilor efectuate, o tânără de 23 de ani a fost surprinsă în flagrant în timp ce deținea si comercializa țigări de contrabanda fără timbru fiscal.

În unitatea economică au mai fost găsite, într-un dulap situat sub tejgheaua barului, 414 de țigarete fără timbru fiscal. În prezența administratorului barului, un bărbat de 43 de ani, din Sagna, a fost verificată și o anexă a unității, de unde au fost ridicate șase cartușe de țigări, de proveniență Ucraina, fără timbru fiscal. Cantitatea totală de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă care se pedepsește cu închisoarea de la doi la șapte ani.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.