Romanul va sărbători Ziua Fericirii

de | 30/01/2017 | Administrație, Local

La dezbaterea cu elevii, pe care administrația publică locală a inițiat-o și a desfășurat-o săptămâna trecută, elevii Școlii Sanitare ”Roman Mușat” au cerut pentru locuitorii orașului un lucru care nu ține de un obiect sau o investiție materială.

Cum ați vrea să fie municipiul Roman în anul 2020? Elevii școlii noastre, toți în cor, au spus așa: oamenii din municipiul Roman să fie fericiți, optimiști, încrezători, sănătoși și iubitori. O propunere pentru Primăria municipiului Roman: ziua de 20 martie este considerată ziua internațională a fericirii. Elevii școalii noastre vă propun să o sărbătorim cum putem noi. Să nu coste foarte mult, dar putem organiza și chiar m-am gândit și eu, personal, la organizarea unor seminarii despre fericire; înființarea unui departament al fericirii, scrie aici”, a afirmat Cristina Beșliu, reprezentant Școlii Postliceale Sanitare ”Roman Mușat”.

Primaru Lucian Micu a agreat ideea și a spus că ziua fericirii este un proiect care se poate organiza, chiar dacă timpul este destul de scurt.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.