Seminarul Teologic „Episcop Melchisedec”

de | 30/01/2017 | Fără categorie

Poți adăuga chiar tu o fotografie acestei galerii foto!

Pentru a adăuga o fotografie trebuie să aveți un cont creat pe inroman.ro. Fotografia trebuie să corespundă temei galeriei și va fi publicată după ce va fi aprobată de un administrator. E posibil ca ulterior adăugării fotografia să fie folosită pentru a ilustra articole pe inroman.ro, adăugarea fotografiei înseamnă că vă dați acordul pentru asta. Pentru a vi se recunoaște meritul de autor al fotografiei trebuie să adăugați un watermark pe ea. Watermark-ul nu trebuie să acopere mai mult de 15% din suprafața fotografiei și nu trebuie să fie poziționat central sau astfel încât să denatureze aspectul fotografiei.

[wordpress_file_upload singlebutton=”true” fitmode=”responsive” uploadrole=”all” uploadpatterns=”*.jpg” maxsize=”5″ createpath=”true” forcefilename=”true” placements=”title/filename+selectbutton/subfolders+uploadbutton/userdata/message” uploadtitle=”Adaugă fotografie” selectbutton=”Selectează” uploadbutton=”Adaugă” successmessage=”Fotografia %filename% a fost adăugată și urmează a fi moderată de un administrator.” warningmessage=”Fotografia %filename% a fost adăugată și urmează a fi moderată de un administrator.” errormessage=”Fotografia %filename% nu a fost adăugată.” waitmessage=”Fotografia %filename% este în curs de adăugare.” notify=”true” notifyrecipients=”gabrielbaciu@gmail.com” notifymessage=”O nouă fotografie a fost urcată pe inroman.ro” attachfile=”true” medialink=”true” postlink=”true”]

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.