PSD Neamț, poziție pro Grindeanu

de | 04/02/2017 | Județean, Politică

Poziția social-democraților din județ a fost exprimată de conducerea filialei județene prin intermediul unui comunicat de presă. În comunicatul PSD Neamț se face referire la susținerea Guvernului pentru aplicarea programului de guvernare, dar nu este niciun cuvânt referitor la celebra Ordonanță de Urgență nr. 13/2017, adică motivul pentru care sute de mii de români ies în stradă și protestează de mai multe zile.

Românii s-au prezentat la vot pe 11 decembrie și au hotărât atunci în mod democratic ce lideri și ce partide să conducă țara. PSD-ALDE, votate de români să ia decizii pentru și în numele lor, a constituit un Guvern legitim, un Guvern care a dovedit de la instalarea sa, prin masurile luate, că este un Guvern care îi reprezintă și îi susține pe toți românii.

Cu regret constat incapacitatea Președintelui Iohannis și a partidelor care au pierdut alegerile de a depăși momentul campaniei electorale. Președintele Iohannis a renunțat la rolul său constituțional de mediator și incită românii la proteste în vreme ce partidele care n-au reușit să-i convingă pe români să le acorde votul speculează această situație și defăimează un Guvern legitim instalat.

În numele Organizației PSD Neamț și al meu personal îmi declar susținerea pentru acest Guvern și pentru Programul de Guvernare votat de români.

Îi invit pe toți nemțenii care își doresc ca măsurile pe care le-au votat în 11 decembrie să fie implementate, să semneze petiția online de susținere a Guvernului, 

Am ales această modalitate de a ne arăta sprijinul, pentru a evita potențialele conflicte ce ar putea apărea în cazul unei susțineri în stradă a Guvernului Grindeanu.

Fac încă o dată apel la toți nemțenii, indiferent de preferințele politice, să acționeze cu responsabilitate și să nu permită nimănui să se folosească de ei și de demersurile lor”, se arată în comunicatul semnat de Ionel Arsene, președinte PSD Neamț.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.