Dan Manoliu: „Sper ca președintele Iohannis să lase orgoliul și luptele de putere deoparte”

de | 07/02/2017 | Național, Politică

Senatorul Dan Manoliu a reacționat la discursul pe care președintele României l-a avut marți, 7 februarie, în Parlamentul României.

”Astăzi în Parlamentul României s-a prezentat președintele Iohannis. Am așteptat acest moment, cu destul de multă circumspecție, însă cu speranța de a asculta un mesaj matur și profund, care să inspire la coeziune și unitate în societatea românească. Din păcate cetățeanul Werner Iohannis nu s-a înălțat la nivelul cerut de funcția prezidențială, și a venit cu un mesaj secesionist și acuzator, și fără a-și asuma propriul rolul de instigator și a îndemna la liniște.

Datorită acestui mesaj tăios, și prin refuzul său vădit la dialog, președintele nu a făcut decât să provoace discordie, parlamentarii PSD hotărând să părăsească sala pentru a nu fi părtași la o declarație de război între cele două instituții democratice ale statului român, președenția și parlamentul.

Sper doar ca în continuare, Klaus Werner Iohannis să dea dovadă că are maturitatea politică necesară funcției ocupate, să lase orgoliul și luptele de putere deoparte, să îndemne la unitate și să redevină președintele tuturor românilor!”, a declarat senatorul Dan Manoliu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.