Rănit în incendiu

de | 07/02/2017 | Actualitate, Rural

Un bătrân a încercat să stingă incendiul care izbucnise la casă și a fost cât pe ce să-și piardă viața. Un apel la 112 a anunțat luni, în jurul orei 13.30, un incendiu produs într-o gospodărie din localitatea Cuci, comuna Bozieni. La locul evenimentului s-au deplasat 12 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. Salvatorii au stins incendiu, apoi au inventariat pagubele: au ars elemente de mobilier, acoperișul casei confecționat din astreală de lemn pe o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați.

Cauza probabilă a incendiului, stabilită de pompieri, ar fi un jar căzut din sisteme de încălzire. În încercarea de a stinge incendiul, proprietarul locuinței, proprietarul locuinței, în vârstă de 79 de ani, a suferit arsuri grave la nivelul feței, toracelui și membrelor superioare fiind transportat la CPU pentru a primi îngrijiri medicale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.