Infractori prinși

de | 08/02/2017 | Actualitate, Local, Rural

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat marți, 7 februarie, un tânăr de 18 ani faţă de care Judecătoria Roman a dispus înlocuirea măsurii educative a asistării zilnice pe o perioadă de șase luni cu măsura educativă a internării într-un centru educativ pentru o perioadă de un an, ca urmare a nerespectării obligaţiilor stabilite printr-o sentinţă penală. Acesta fusese condamnat pentru că în seara zilei de 23 aprilie 2016, în jurul orei 22:00, în timp ce persoana vătămată din Horia se îndrepta la domiciliu, a fost deposedată, prin violenţă, de un telefon mobil, de către inculpat împreună cu alţi trei coinculpaţi minori. Tânărul a fost reținut și transportat pentru a fi depus în Centrul Educativ Târgu Ocna.


Tot marți, polițiștii Secției de Poliție Rurală Români și ai Postului de Politie Secuieni au depistat un bărbat de 38 de ani, din Secuienii Noi, pe numele căruia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoare Acesta a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. În fapt, bărbatul – pe parcursul lunii decembrie 2012 și până în luna mai 2013 –  a pătruns intr-o hala pe timpul nopții de unde a sustras conductori electrici din instalația de curent, țeavă de cupru, prize întrerupătoare, o drujbă si un motor electric. Acesta a fost reținut și escortat la Penitenciarul Bacău, pentru a fi încarcerat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.