Scurtcircuit la un autovehicul parcat de zece ore

de | 08/02/2017 | Actualitate, Local, Rural

Marți, 7 februarie, la ora 21.37 Detașamentul de Pompieri Roman a fost solicitat prin numărul unic de urgență 112 pentru a interveni pentru deblocarea ușii la o locuință din localitatea Buruienești, comuna Doljești, fiindcă proprietara nu a mai putut fi contactată telefonic și nici nu a mai fost văzută prin curte. Salvatorii s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar în momentul sosirii la locul intervenției s-a constat că în interiorul imobilului era lumina aprinsă și cu persoana respectivă nu se putea comunica sub nici o formă. S-a pătruns în interiorul imobilului și persoana a fost găsită decedată în locuință, vorbim despre o femeie în vârstă de 67 de ani.


Tot marți seară, la ora 21.52, pompierii au fost solicitați la stingerea unui uncendiu produs la un incendiu din localitatea Trifești. Aceștia s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială cu apă și spumă. În momentul sosirii la locul solicitării s-a constatat că ardeau depunerile de pe coșul de evacuare. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea evenimentului și îndepărtarea tuturor pericolelor de incendiu astfel încât să se evite producerea unei tregedii.


În noaptea de marți spre miercuri, la ora 2.58, pompierii au fost din nou solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o autoutilitară pe raza municipiului Roman. Aceștia s-au deplasat la locul intervenției cu o autospecială cu apă și spumă, iar în momentul sosirii la locul intervenției s-a constatat că ardeau elementele combustibile din compartimentul motor și o parte din bordul autovehiculului. S-a localizat la localizarea și lichidarea incendiului. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă un scurt circuit electric. De remarcat faptul că autoutilitara era parcată de aproximativ zece ore.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.