După mai bine de un an, weekend fără accidente

de | 13/02/2017 | Actualitate, Județean

Vineri, sâmbătă și duminică, pe şoselele din județul Neamț nu au avut loc accidente de circulaţie, soldate cu victime omenești. Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, pe raza județului, fiind desfășurate acțiuni în intervalul 7 – 12 februarie. Astfel, doar sâmbătă, 11 februarie, polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere, 21 pentru depășirea cu 50km/h a limitei de viteză și unul pentru depășire neregulamentară. Abaterile au fost înregistrate pe DN2, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Conform statisticilor Serviciului Rutier Neamț, ultimul weekend fără accidente rutiere cu victime a fost în 28 și 29 noiembrie 2015. În anul 2016, cele mai multe accidente grave de circulație s-au produs în intervalul orar 14.00 – 22.00, în zilele de marți, miercuri și duminică.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.