Interes mare pentru Memorialul Cezar Labău Ișan

de | 15/02/2017 | Local, Sport

Concursul de șah organizat în memoria șahistului romașcan Cezar Labău Ișan a stârnit interesul a aproximativ 80 de pasionați ai sportului minții din Neamț și din județele învecinate. Astfel, această activitate, care va avea loc pe 18 februarie la Roman, va avea un număr-record de participanți încă de la prima ediție.

Cezar Labău Ișan a fost condus pe ultimul drum în urmă cu câteva zile, iar cei care l-au cunoscut s-au mobilizat și sau organizat, în memoria fostului profesor, prima ediție a Memorialului care îi poartă numele. Cezar Labău Ișan a fost unul dintre promotorii șahului juvenil romașcan, fiind profesor de șah la Clubul Copiilor din Roman în perioada 1985 – 2001.  Competiția de șah va avea loc la Clubul Copiilor din Roman, acolo unde regretatul șahist a fost profesor, și va avea patru secțiuni.

Pentru cei care doresc să participe la această competiție, dar nu s-au înscris până acum este bine de știut că înscrierile se pot face la arbitri, Bogdan Sava și Florin Vieru, 0740.812.611 sau 0762.846.951, dar și la Clubul Copiilor, între orele 10.00 și 16.00.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.