CSM Roman începe returul cu forțe proaspete

de | 16/02/2017 | Local, Sport

Echipa de fotbal CSM Roman va începe returul acestui campionat cu un suflu nou și cu jucători de perspectivă. Patru jucători noi vor completa lotul, doi dintre aceștia fiind juniori de pe băncile Liceului cu Program Sportiv (LPS) Roman. De altfel, LPS Roman este un ”furnizor” constant de jucători pentru echipa de fotbal a romșcanilor.

Ca noutăți avem în lot cooptați încă patru jucători față de anul trecut, ne-am completat lotul cu doi junior de la LPS, deci relația cu LPS continuă. Este vorba despre Iulian Vartolomei și Silviu Isciuc. Ca noutate ar fi și Andrei Scânteie, băiatul marelui fotbalist Daniel Scânteie de la Bacău, și Andrei Florian care continuă cu noi și returul acesta”, a afirmat Iosif Susanu, antrenor secund al CSM Roman.

Returul mai aduce o veste bună: problemele financiare au fost rezolvate, semn că administrația locală sprijină în continuare această echipă. Obiectivul fotbaliștilor romașcani pentru retur este ocuparea unuia dintre primele cinci locuri în clasament.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.