Marius Neculai, „dascăl” pentru deputatul Bulai

de | 20/02/2017 | Local, Politică

Fostul deputat Marius Neculai l-a ajutat pe deputatul USR Iulian Bulai să înțeleagă mai bine cum stă treaba în Parlamentul României. Actualul parlamentar a fost cel care a vrut să afle de la Marius Neculai cum poate fi un deputat eficient în munca depusă în legislativul țării. Deputatul USR Iulian Bulai susține că a vrut să-l întâlnească pe fostul deputat PDL după ce a auzit mulți romașcani vorbind în termeni favorabili despre Marius Neculai.

M-am întâlnit cu domnul Marius Neculai pentru că am considerat necesară o întâlnire cu un parlamentar care a fost apreciat în timpul mandatului dumnealui, despre care s-a vorbit de bine atunci când eu adunam semnături pe stradă, în septembrie anul trecut. Mi se spunea că „nu o să ajungi tu niciodată să fii tu însuți, pentru că alții vor dicta pentru tine. Uite ce s-a întâmplat cu deputatul Marius Neculai. Și-am întrebat ce s-a întâmplat. Uite, că n-a mai prins al doilea mandat dar, mai mult, să știi că făcea o treabă foarte bună ca parlamentar”. Și-atunci am devenit curios: dacă făcea o treabă foarte bună ca parlamentar, însemnă că eu trebuie să mă întâlnesc cu acest om. Și i-am cerut o întâlnire domnului Neculai, care mi-a spus despre activitatea parlamentară a dânsului, a afirmat Iulian Bulai, deputat USR.

Parlamentarul USR a precizat că l-a cunoscut pe Marius Neculai în noiembrie 2016, atunci întâlnindu-se în cadrul unui eveniment caritabil. Întrebat ce părereare despre o eventuală candidatură a lui Marius Neculai la Primăria Roman din partea PSD, Iulian Bulai a  precizat că ”nu știu dacă încă s-a hotărât să candideze sau nu. Eu sper că nu, pentru că s-ar compromite, cred, într-un asemenea partid, dar îi urez mult succes indiferent ce-ar face.”

Agenda deputatului Iulian Bulai este publică, el fiind primul politician care oferă publicului larg posibilitatea de a afla cu cine urmează a se întâlni sau cu cine s-a întâlnit. Agenda publică este, în opinia deputatului USR, o dovadă de transparență și  respectare a promisiunilor din timpul campaniei electorale.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.