Roll grup vă oferă BRAMAC

de | 20/02/2017 | Economic, Local

Roll Grup Invest anunță parteneriatul cu Bramac, celebrul producător de țigle din beton. Ca urmare a a acordului, Roll Grup va comercializa în zona Moldovei țiglă Bramac, țiglă Getica, placaje din beton și sisteme solare.

Bramac s-a remarcat prin inovația celor două tipuri de suprafețe protectoare care fac ca țiglele Bramac să aibă rezistență remarcabilă în timp.

Suprafața Protector, o tehnologie rezultată în urma multor ani de cercetare și teste complexe și îndelungi, oferă cinci factori de protecție:

  1. împotriva reziduurilor şi a depunerilor de praf;
  2. împotriva formării de alge şi muşchi;
  3. vă protejează de influenţele generale ale climei;
  4. asigură rezistenţa de durată a culorii învelitorii;
  5. şi vă protejează împotriva fenomenelor extreme ale naturii.

Această inovaţie nu schimbă procesul de fabricare a ţiglei – aceasta îşi păstrează caracteristicile de durabilitate, siguranţă şi calitate. Prin această suprafaţă, ţiglele Bramac au un avantaj tehnologic şi optic asupra celorlalte produse din piaţă.

Cu aşa-numitul test al cărbunelui recunoscut pe plan internaţional, suprafaţa Bramac Protector® a obţinut un rezultat remarcabil: în comparaţie cu suprafaţa Protector®, pe materialele tradiţionale de învelitoare rămân vizibil mai multe reziduuri.
De suprafața Protector beneficiază modelele de țiglă: Alpina Clasic, Romana, Tectura și Donau.

acoperis Bramac

Suprafața Novo înlocuiește suprafața Standard a țiglelor Bramac! Misiunea Bramac de a inova, venită drept răspuns la cerințele clienților, este concretizată prin lansarea suprafeței Novo, noul standard în suprafețele Bramac, ce se remarcă prin:

  • rezistență mai îndelungată în timp a culorii;
  • suprafață mai lucioasă;
  • gradul ridicat de protecție împotriva depunerii de praf și de reziduuri.

Acoperişurile BRAMAC. Trăiesc pur şi simplu mai mult.

În comparaţie cu alte materiale folosite ca învelitori, rezistenţa ţiglelor din beton creşte pe o durată de până la 50 de ani şi asigură astfel o durată mai mare de viaţă ţiglelor Bramac.

Acoperişurile BRAMAC. Rezistă şi celor mai puternice precipitaţii.

Bramac îşi supune constant sistemele de învelitori unor teste desfăşurate în cel mai mare canal de vânt al Europei. Rezultatele o dovedesc: ţiglele Bramac oferă siguranţă şi protecţie şi în cazul unor precipitaţii extreme.

Acoperişurile BRAMAC. Sfidează vânt şi furtună.

Condiţionate de modul de fabricaţie, acoperişurile Bramac sunt vizibil mai puţin afectate de pagubele cauzate de furtuni. În cazul în care este nevoie, vă pot fi oferite soluţii suplimentare de siguranţă împotriva intemperiilor.

Acoperişurile BRAMAC. Trec fiecare test de rezistenţă.

Datorită densităţii, acoperişurile Bramac sunt foarte rezistente împotriva grindinei şi a altor solicitări de această natură. Dacă va fi totuşi cazul, piese individuale vor putea fi schimbate fără probleme.

Acoperişurile BRAMAC. Previn pagubele cauzate de îngheţ.

Cu o densitate înaltă, ţiglele Bramac nu sunt pătrunse de umiditate, cum ar fi de exemplu roua, şi sunt astfel protejate de pericolul îngheţului.

Acoperişurile BRAMAC. Protejează mediul înconjurător.

Ţiglele Bramac se remarcă deja din faza de producţie prin consumul scăzut de energie şi îndreptăţesc Bramac să fie primul ofertant de sisteme de învelitori care să poarte certificarea IBO.

Acoperişurile BRAMAC. Încântă privirea.

Controlul atent din perioada producţiei are drept efect uniformitatea aspectului plăcut al ţiglelor Bramac. Se exclud intensităţi oscilante de culoare cauzate de materia primă sau diferenţe de greutate.

Acoperişurile BRAMAC. O soluţie completă.

Bramac oferă sisteme de învelitori complete de la A-Z. Pentru fiecare model de ţiglă, Bramac oferă un program original care cuprinde piese speciale şi accesorii.

Acoperişurile BRAMAC. Costă mai puţin decât aţi crede.

Ţiglele BRAMAC oferă un excelent raport preţ – performanţă. Cereţi o ofertă – veţi fi plăcut surprinşi!

Acoperişurile BRAMAC. De încredere timp de generaţii la rând.

Bramac înseamnă calitate şi inovaţie. În 40 de ani au fost produse peste trei miliarde de ţigle aşezate pe două milioane de case. Iar numărul creşte zilnic.

card bramac

  • acest articol este un advertorial

Articol scris de inRoman.ro

Cotidian online independent.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.