Trei accidente într-o zi în Roman

de | 22/02/2017 | Actualitate, Local

Ziua de miercuri, 22 februarie, a fost una cu ghinion pentru mulți șoferi. În prima parte a zilei, în intersecţia străzilor Bogdan Dragoş cu Tineretului a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a două persoane. Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 29 de ani, din Săbăoani conducea un autoturism pe strada Tineretului, ajuns la intersecţia cu strada Bogdan Dragoş nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare cu care a intrat în coliziune.

Din impact, autovehicule au fost proiectate într-o altă autoutilitară care circula regulamentar pe strada Bogdan Dragoş. În urma accidentului a rezultat rănirea unui bărbat de 41 de ani, din Roman, conducătorul primei autoutilitare și a unei tinere de 25 de ani, din Stănița, pasageră în autoturism.

Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, iar rezultatele au fost negative. La scurt timp de la primul eveniment rutiere, tot pe strada Bogdan Dragoş a avut loc un alt accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unui pieton. ”Din primele cercetări se pare că în timp ce un romașcan de 33 de ani conducea un autoturism pe Bogdan Dragoş, ajuns la intersecţia cu strada Soldat Porojan a surprins şi accidentat un bărbat de 91 de ani, din Roman, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu marcaj şi indicator rutier. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.

Un alt eveniment rutier a avut loc miercuri seară, în cartierul munictoresc. Un autoturism care circula regulamentar pe strada Mihai Viteazu, cu direcția de mers dinspre Școala ”calistrat Hogaș”, a fost lovit de un șofer care voia să iasă cu mașina dintr-o parcare.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.