Primarii PNL, „uitați” la întâlnirea cu vicepremierul Shhaideh

de | 28/02/2017 | Județean, Politică

PNL Neamț acuză conducerea PSD a Consiliului Județean Neamț de discriminare politică. Liberalii spusn că la întâlnirea de lucru între vicepremierul României, Sevil Shhaideh, și reprezentanții unităţilor administrativ-teritoriale din județ, care a avut loc astăzi la Consiliul Județean Neamț, invitațiile au fost trimise preferențial.

Conform unui comunicat de presă emis de PNL Neamț, deși au fost puse în discuție soluții de finanțare pentru proiectele de dezvoltarea locală, primarii celor doi poli de dezvoltarea ai județului, municipiile Piatra Neamț și Roman, au fost „omiși”. În opinia liberalilor, acest lucru continuă seria discriminărilor politice și demonstrează, încă o dată, că fondurile publice vor fi distribuite în manieră PSD, pe criterii politice. La întâlnirea de lucru nu ar fi fost dorit nici primarul liberal al comunei Tămășeni, domnul Ștefan Lucaci, iar alți edili ar fi fost invitați „oficial” …telefonic.

„Suntem primari PNL, dar eu sunt în slujba tuturor cetățenilor. Romaşcanii merită şi atenţia conducerii PSD a Consiliului Judeţean. Cred că a venit timpul ca practica acesta, în care comunitățile sunt tratate după culoarea carnetului de partid, nu după nevoile reale, să ia sfârșit! Altfel, nu o să modernizăm niciodată țara asta! Le reamintesc celor de la conducerea Consiliului Județean Neamț că în administrație nu există localități favorite”, a declarat Lucian Micu, primarul municipiului Roman.

Atât președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, cât și purtătorul de cuvânt al instituției au fost contactați telefonic pentru a oferi un punct de vedere, dar nu au răspuns apelului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.