Mărțișor inedit: voucher pentru cărți

de | 01/03/2017 | Local, Util

Dacă nu sunteți hotărâți ce mărțișor să oferiți persoanelor dragi, o librărie din Roman are o soluție inedită. Este vorba despre un voucher cu o anumită sumă, iar persoana căriea îi este destinat acest voucher poate alege orice carte dorește.

Pe lângă mărțișoarele tradiționale, pentru cei indeciși sau pentru cei care nu sunt hotărâți ce să ia persoanei căreia îi este destinat mărțișorul, avem un voucher. Fiecare poate cumpăra un voucher în valoare de 50 de lei să-l dăruiască. Persoana în cauză poate veni să-și ia orice din librărie, ce i se pliază pe sufletul fiecăruia sau poate să mai pună ceva să-și ia un lucru de valoare. Și copiii pot primi asemenea mărțișor, mai ales că, în ultima vreme, copiii sunt mult mai atrași de carte decât cândva. Cartea arată într-un fel, e colorată, frumos ilustrată, sunt povești pe care ei le savurează. Nu se mai citesc atât de mult autorii clasici pe care-i citeam noi, dar citesc altfel de povești, important este că o fac”, a afirmat Liliana Tiron, managerul Librăriei ”Vasile Alecsandri”.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.