Handbal: CSM Roman pierde la Brăila

de | 03/03/2017 | Local, Sport

Vineri, 3 martie, CSM Roman a întâlnit HC Dunărea Brăila la brăilence acasă, un meci despre care antrenorul Gheorghe Covaci declara, în urmă cu câteva zile, că e un joc greu dar nu imposibil.

Prima repriză a fost una echilibrată, dar brăilencele au ratat mai mult. Începând din minutul 12, CSM a trecut la conducere iar la final de repriză brăilencele erau conduse la ele acasă cu 9-11. Repriza a doua a început cu două acțiuni finalizate cu gol de Iryna Glibko și Raluca Agrigoroaei, numai că din minutul 34 Dunărea Brăila a început să recupereze prin Bianca Tiron, care a finalizat cu gol trei acțiuni consecutive. În minutul 38 deja CSM pierduse avantajul de pe tabelă, iar în minutul 57 erau conduse la o diferență de șapte goluri: 27-20. O ultimă tresărire de orgoliu a făcut CSM să reducă diferența marcând de trei ori consecutiv dar era deja prea târziu, tabela înregistrând la final de meci scorul 27-23. Încă un meci pierdut de CSM în repriza a doua, lucru care demonstrează că „banca scurtă” e un impediment major spre victorie.

Pentru CSM Roman au marcat: Iryna Glibko – 7 goluri, Luciana Popescu – 6, Carmen Stoleru – 3, Ana Iuganu – 3, Raluca Agrigoroaei – 2 și Oana Ciutacu – 2.

CSM Roman se păstrează pe locul șase în clasament; următorul meci va fi contra SCM Craiova, pe 23 martie, de la ora 17:00, la Sala Sporturilor Roman.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.