Marș pentru viață la Roman

de | 06/03/2017 | Local, Religie

Marșul pentru viață va avea loc și la Roman anul acesta. De organizarea acțiunii se ocupă reprezentanții Asociației Tinerilor Ortodocși Români (ATOR), filiala Roman. Reprezentanții acestei asociații îi invită pe toți romașcanii să ia parte la acest marș cu scopul de a sprijini, simbolic, lupta pentru viață.

Se apropie ziua de 25 martie, ziua în care va avea loc Marșul pentru viață și suntem implicați într-o acțiune de genul acesta; vrem să chemăm cât mai mult tineret pentru a parcurge acest drum al marșului și să ne implicăm cât mai mulți. Marșul pentru viață este un marș prin care noi susținem viața, în general, și lupta pentru viață. Este o acțiune care se petrece la nivel național, este un marș național. Noi, cei care suntem studenți, suntem implicați ca voluntari și pentru combaterea avorturilor la Iași, în acțiuni de informare a mamelor și de prevenire a avorturilor. Oricine poate participa la marșul pentru viață”, a afirmat Răzvan Drăgușanu, președinte ATOR Roman.

Marșul pentru viață are loc, în fiecare an, pe data de 25 martie, zi în care credincioșii ortodocși sărbătoresc Bunavestire. Acțiunea se află la a VII-a ediție și are loc în mai multe orașe din România și Republica Moldova.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.