A intrat cu mașina în chioșc și a fugit (foto)

de | 08/03/2017 | Actualitate, Local

Pentru o familie din Roman, ziua de 8 martie va fi una de tristă amintire. În timp ce veghea la catafalcul mamei sale, o femeie din Roman a aflat că afacerea i s-a ruinat. Deține un chioșc peste drum de la Colegiul Tehnic ”Petru Poni” și miercuri, în jurul orei 16.00, un șofer a intrat cu mașina în magazin, distrugându-l aproape în totalitate.

Martorii spun că evenimentul rutier s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie, dacă magazinul ar fi fost deschis. Cu doar câteva minute înainte, vânzătoarea și alte colege stăteau de vorbă în chioșc și se pregăteau să meargă la familia îndoliată. Alți martori susțin că șoferul ar fi evitat un copil care trecea pe trecerea pentru pietoni și, din cauza vitezei, a intrat în magazin. Tot martorii spun că șoferul ar fi coborât de la volan cu semne vizible de influență a băuturilor alcoolice, s-ar fi urcat într-o altă mașină și a plecat de la locul evenimentului în mare grabă, pentru a nu se întâlni cu polițiștii. ”Astăzi, 8 martie, în jurul orei 16.00, a fost sesizați prin numărul de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier cu pagube materiale, la intersecția bulevardului Republicii cu strada Costache Negri. La fața locului am găsit autoturismul Bmw, înmatriculat în Suedia și pagube importante produse unei societăți comerciale. Nu am identificat la fața locului conducătorul auto”, a afirmat agentul șef Claudiu Panaite, din cadrul Biroului de Poliție Rutieră Roman.

Inițial, polițistul a plecat în urmărirea conducătorului auto împreună cu un martor, dar nu au mai reușit să prindă din urmă mașina în care șoferul se urcase. Oamenii legii vor continua cercetările pentru identificarea conducătorului auto și pentru a stabili, cu exactitate, cauzele producerii evenimentului rutier.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.