Peste 11.800 de elevi au simulat examenul la Română

de | 13/03/2017 | Educație, Județean

Mii de elevi au avut emoții azi, la prima simulare a examenului de Evaluare Națională, respectiv a examenului de Bacalaureat. La nivelul clasei a VIII-a au fost 4.397 de elevi care s-au prezentat la simulare, dar 122 nu au avut curaj să intre în sala de clasă pentru a susține testarea. Absenți au fost și la nivelul claselor a XI-a și a XII-a. Dacă la clasa a XI-a au fost prezenți 3.744 de elevi, iar 139 au absentat, elevii de clasa a XII-a au luat mai în serios simularea. Astfel că au fost prezenți 3.742 de elevi și au absentat doar 94. Prin urmare, 11.883 de elevi au simulat proba la limba și literatura română a Evaluării Naționale sau a Bacalaureatului.

Subiectul și baremul pentru fiecare simulare suținută azi le găsiți pe platforma specială a Ministerului Educației Naționale, adică aici: https://subiecte.edu.ro/2017/simulare/index.html

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.