Deputatul Bulai deschide cabinetul parlamentar

de | 14/03/2017 | Local, Politică

Deputatul USR Iulian Bulai deschide cabinetul parlamentar din teritoriu. Evenimentul va avea loc vineri, 17 martie, începând cu ora 17.00 și este deschis tuturor celor care vor să se întâlnească cu parlamentarul. Deschiderea oficială a biroului parlamentar va avea loc vineri, 17 martie, începând cu ora 17.00. La evenimentul de vineri sunt așteptați oameni de cultură romașcani, autoritățile locale, apropiați ai deputatului Iulian Bulai, dar și membri și simpatizați USR din județul Neamț.

Cabinetul parlamentar este situat pe bulevardul Roman Mușat, bloc 32, fiind unul dintre spațiile comerciale din apropierea magazinului Central. Printre invitații deputatului Bulai se numără și parlamentarii Cosette Chichirău de la Iași și Lucian Stanciu Viziteu de la Bacău.

Iulian Bulai a căutat un spațiu pentru cabinetul parlamentar timp de câteva luni, fiindcă Primăria Roman nu a avut unde să-i ofere un loc pentru acest birou. Deputatul a făcut cerere și la Consiliul Local Piatra-Neamț pentru un spațiu, fiindcă susține că vrea să fie aproape și de nemțenii din cealaltă jumătate a județului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

2 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.