Sondaj pe Facebook: Unde să fie organizate zilele orașului?

de | 16/03/2017 | Local, Social

Reprezentanții administrației publice locale au inițiat un sondaj, pentru a afla unde doresc romașcanii să fie sărbătorite zilele municipiului Roman. Zilele orașului au loc în perioada 14 – 21 mai, iar aproape la fiecare ediție a acestui eveniment au fost discuții, unii romașcani fiind nemulțumiți de faptul că centrul se închide traficului rutier pentru mai multe zile sau, pentru cei care locuiesc în zonă, de faptul că muzica dată la maxim până seara târziu le produce disconfort.

După ediția din 2016 a zilelor municipiului, primarul de atunci, Laurențiu Leoreanu, a spus că are în vedere ca următoarele ediții să se desfășoare în Complexul de Agrement Moldova, tocmai din cauza acestor discuții. Acum, Primăria Roman a lansat, pe pagina de Facebook, un sondaj online referitor la locul de desfășurare a viitoarei sărbători a Romanului. Cei care vor să răspundă acestui sondaj au de ales între trei variante: centrul orașului, complexul de agrement Moldova sau alte locuri (nespecificate).

Cei care doresc să răspundă acestui sondaj o pot face accesând acest link sau trimițând un e-mail pe  adresa primar@primariaroman.ro

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.