Accidente la Săbăoani: pieton și biciclist răniți

de | 17/03/2017 | Actualitate, Rural

Un pieton și un biciclist au fost răniți în două accidente rutiere care au avut loc pe raza comunei Săbăoani, în mai puțin de 24 de ore.

Joi, 16 martie, în timp ce o femeie de 51 de ani, din București conducea un autoturism pe DN2, având direcția de mers dinspre Roman spre Suceava, a surprins și accidentat un bărbat de 29 de ani, din județul Iași, care s-a angajat în traversarea străzii în fugă și fără să se asigure. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.


Vineri dimineață, în jurul orei 06.00, la intersecția străzii Lămâiței cu bdul Traian a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unui biciclist. Din primele cercetări se pare că, în timp ce o femeie de 39 de ani conducea un autoturism pe strada Lămâiţei, la intersecţia cu bulevardul Traian, a efectuat virajul la stânga și a accidentat un bărbat de 57 de ani, care circula pe bicicletă pe bulevardul Traian. Ambii participanți la trafic au fost testaţi alcooscopic, iar rezultatele au fost negative.

În ambele cazuri, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.