Foto: Accident mortal la Bozienii de Sus

de | 19/03/2017 | Actualitate, Rural

Un tânăr de doar 27 de ani din Piatra-Neamț a decedat sâmbătă, 18 martie, după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un copac de pe marginea drumului DN 15D.

Accidentul a avut loc în jurul orei 12.30, în afara localității Bozienii de Sus. Șoferul conducea pe direcția de mers Piatra-Neamţ – Roman și, într-un sector de drum în curbă la stânga şi de limitare a vitezei la 40 km/h, a pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un tei aflat pe marginea drumului. După impact, tânărul conducător auto a rămas încarcerat în mașină, iar pentru eliberarea acestuia a fost nevoie de intervenția a două echipaje de descarcerare și de zeci de minute de intervenție a pompierilor militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

După ce a fost scos din mașină, șoferul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Cadrele medicale i-au evaluat starea și au vrut să-l opereze de urgență, dar bărbatul a pierdut lupta cu viața în timp ce era dus spre sala de oprație. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.