Salonul primăverii la Muzeul de Artă

de | 20/03/2017 | Cultură, Local

Muzeul de Artă din Roman găzduiește, în această perioadă, o expoziție dedicată împlinirii a 625 de ani de la prima atestare documentară a orașului. Această expoziție se numește ”Salonul de primăvară” și prezintă iubitorilor de frumos lucrări ale unor artiști din Roman, dar și din alte localități.

Suntem deja la a cincea ediție. Este o ediție deosebită pentru că avem invitați de la Roman, Piatra-Neamț, Brașov, Iași, Sfântu Gheorghe, dar și de peste Prut. Această activitate este una dedicată zilei municipiului Roman. Cu ocazia acestei zile se organizează multe activități, mai ales de către colegii noștri de la Muzeul de Istorie. Și noi ne-am gândit să celebrăm această zi prin artă, prin frumos”, a afirmat Mihaela Ciobanu, muzeograf.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.