Accident pe DN 2: o femeie rănită grav și alte două persoane au ajuns la spital

de | 26/03/2017 | Actualitate, Județean

Polițiștii rutieri au intervenit pentru salvarea de vieți și fluidizarea traficului, vineri după-amiază, în cazul unui accident rutier produs pe DN 2, în afara localității Săbăoani. Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 58 de ani, din Vrancea conducea un autoturism pe DN2, având direcția de mers Iași-Bacău, din cauza neatenției în conducere, pătrunde pe sensul opus de mers și intră în coliziune frontală cu un autoturism condus de o femeie de 42 de ani din Trifești.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducatoarei auto și rănirea celuilalt conducător auto și a unui pasager aflat în autoturismul femeii. Pentru eliberarea rănitilor din mașini a fost nevoie de intervenția descarcerării, iar traficul  pe DN 2 a fost blocat aproximativ o jumtate de oră, pană când pompierii militari, polițiștii și cadrele medicale au făcut tot ce trebuia pentru salvarea victimelor, pentru strângerea probelor și pentru ca șoseaua să fie curătată, astfel încât să fie sigură pentru ceilalati participanți la trafic.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, iar rezultatul a fost negativ. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.