Handbal: CSM Roman rămâne iarăși fără antrenor principal

de | 30/03/2017 | Local, Sport

Gheorghe Covaciu a părăsit banca tehnică a echipei de handbal CSM Roman. Acesta preluase echipa în septembrie 2016 de la Andon Boskovski, după un start dezamăgitor în campionatul național, CSM Roman aflându-se în acel moment pe locul 10 în clasament. În acest moment CSM se află pe locul 5 în clasamentul Ligii Naționale, progresul venind în ciuda faptului că de multe ori echipa a suferit din cauza “băncii scurte” și și-a pierdut suflul în reprizele secunde.

„Domnul antrenor Covaciu a plecat că urmare a unei încetări a contractului în mod amiabil. Mai este puțin până ce se va termina campionatul și echipa va continua cu domnul Lazăr, antrenorul secund. Vom căuta un alt antrenor in perioada următoare.” a declarat Lucian Micu, primarul Municipiului Roman.

Gheorghe Covaciu a fost handbalist în lotul echipei naționale de handbal a României medaliată cu bronz olimpic la Los Angeles 1984.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.