Romașcanii vor zilele orașului tot în centru

de | 02/04/2017 | Administrație, Local

Sondajul de opinie iniţiat de conducerea Primăriei municipiului Roman cu privire la spaţiul considerat cel mai potrivit de romaşcani pentru desfăşurarea evenimentelor din cadrul Zilelor Romanului s-a încheiat. Aproximatvi 1.000 de persoane au răspuns acestui sondaj, iar cei care au venit cu alte idei au scris administarației locale pe Facebook sau pe email. Conform rezultatelor publicate de Primăria Roman, din totalul de 998 de repondenți, 519 au votat ca zilele orașului să se desfășoare în centru – adică un procent de 52% –, în timp ce 423 au votat ca zilele orașului să aibă loc în Centrul de Agrement Moldova – adică 42,4% dintre cei care au participat la sondaj. Alți 56 de cetățeni – adică 5,6% – au spus că preferă în altă parte.

Variantele ca Zilele Romanului să se desfăşoare în Parc sau pe stadioane nu sunt oportune, în Parc derulându-se procedura de autorizare ca grădină zoo a spaţiului în care vieţuiesc acum cerbii, căprioarele şi păsările, iar pe stadioane ar duce la degradarea suprafeţei de joc. În perioada următoare, conducerea Primăriei Roman va discuta cu organizatorii – firme specializate care asigură toate evenimentele pe cheltuiala lor -, pentru a stabili, funcţie şi de opiniile romaşcanilor, care ar urma să fie locul de desfăşurare a Zilelor Romanului”, se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.