Licitație pentru strada Eternității

de | 03/04/2017 | Administrație, Local

Strada Eternității va fi scoasă la licitație în cel mai scurt timp. Lucrările la acest obiectiv nu au putut fi licitate mai devreme din cauză că nu a fost aprobat bugetul. Reprezentanții administrației locale au precizat că întreaga zonă va beneficia de lucrări.

Începând din această săptămână am demarat lucrările pentru socaterea la licitație și a străzii Eternității, care va cunoaște o reparație capitală și întreaga zonă, după semnarea contractului cu firma câștigătoare a licitației de asfaltare străzi, să intre într-o modernizare și toată zona să arate foarte frumos. Până vom finaliza strada Eternității vor asfalta și toate celelalte străzi, inclusiv tronsonul de Roman-Mușat de la sensul giratoriu către cimitir. Deci toate acele străzi vor cunoaște reparații, va fi o lucrare integrată. Eternității va merge cu reparația capitală, celelalte vor merge pe programul de asfaltări străzi”, a explicat primarul Lucian Micu.

După ce lucrările se vor finaliza, strada Eternității va fi sistematizată pentru a avea sens unic. Lucrările sunt estimate a see termina în câteva luni, dacă nu vor fi sincope la licitație sau în momentul derulării contractului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.