Neacordarea de prioritate dăunează grav sănătății

de | 03/04/2017 | Actualitate, Local

O persoană a fost rănită duminică, la prânz, după ce a fost implicată într-un accident rutier din Roman. Conform polițiștilor, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 12.00, pe strada Bogdan Dragoş la intersecţia cu strada Cucutei. Oamenii legii susțin că, din primele cercetări, vinovat s-ar face un șofer care nu a acordat prioritate.

În timp ce un bărbat de 44 de ani, din Vaslui conducea un autoturism pe strada Cucutei, ajuns la intersecţia cu strada Bogdan Dragoş, nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului „Oprire”, a pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 61 de ani, pe drumul prioritar. Din accident a rezultat rănirea unei femei de 62 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, din Roman”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de poliție Județean Neamț.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.