Parcare gratuită în Complexul de Agrement Moldova

de | 03/04/2017 | Administrație, Local

Zona de picnic din ștrandul municipal a atras mai multe grupuri de romașcani la sfârșitul de săptămână ce tocmai s-a încheiat. Spre diferență de celelalte facilități din complexul de agrement, care se vor deschide mai târziu, zona de picnic a avut deja primii vizitatori, odată cu venirea lunii aprilie.

Am avut 13 foișoare închiriate, șase sâmbătă și șapte duminică. Vremea bună i-a scos pe romașcani din casă, probabil și din dorința de a mai ieși după această iarnă lungă și ne bucurăm că am reușit să le oferim condițiile necesare pentru a se simți bine la aceste foișoare. Readuc aminte tuturor romașcanilor că zona de picnic, zona de foișoare este deschisă în perioada 1 aprilie – 31 octombrie, de luni până vineri, de la ora 9.00 la ora 21.00; sâmbăta și duminica, de la ora 9.00 la ora 23.00”,  a firmat primarul Lucian Micu.

În cadrul complexului există două tipuri de foișoare: foișoare cu șase-opt locuri, a căror închiriere costă 20 de lei pentru patru ore și foișoare mai mari, de 12-14 locuri, a căror închiriere costă 32 de lei pentru primele patru ore. Cei care vor să stea mai mult vor plăti pentru fiecare oră în plus 5 lei/oră pentru foișoarele mici și 8 lei/oră pentru foișoarele mari. Primarul municipiului Roman a precizat că, până pe 24 aprilie, parcarea în incinta Complexului Moldova va fi fără plată.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.