Cristian Ghinea va planta arbori la Roman

de | 05/04/2017 | Local, Politică

Deputatul Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, revine la Roman, prima dată după campania electorală pentru alegerile parlamentare. Vizita lui Cristian Ghinea la Roman se va desfășura vineri, 7 aprilie.

Conform unui comunicat de presă emis de la cabinetul parlamentar al deputatului USR Iulian Bulai, ”deputații Cristian Ghinea și Iulian Bulai vor participa la o serie de evenimente în municipiul Roman. În prima parte a zilei, începând cu ora 10.00, este programată plantarea unor puieți de molizi în curtea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Roman, în cadrul campaniei „Prețuiește viața, prețuiește natura!”, derulată de Primăria Roman în parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului și Fundația Melchisedec. Totodată, cei doi deputați USR vor vizita pepiniera „Green Time”, un exemplu local de antreprenoriat social. În a doua parte a zilei, cei doi parlamentari îi așteaptă pe toți membrii și simpatizanții USR la o discuție deschisă despre politică, despre activitatea Uniunii Salvați România din Parlament, despre proiecte care pot schimba în bine România, despre proiecte de care județul Neamț are nevoie.”

Joi, 6 aprilie, cei doi parlamentari vor fi în județul Suceava, județ „adoptat” de către deputatul Iulian Bulai pentru a fi reprezentat în Parlament.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.