Se dă drumul plimbărilor pe lacul din Parc

de | 07/04/2017 | Administrație, Local

În zilele de sărbătoare ce urmează, romașcanii vor putea închiria bărci și hidrobiciclete în parcul municipal. Plimbările pe lac vor deveni posibile din ziua ce precede sărbătoarea Pascală. Tarifele pentru închirierea unei bărci sau a unei hidrobiciclete nu au fost, deocamdată, modificate. Anul trecut, o jumătate de oră de plimbare pe lac a costat 10 lei.

Sâmbătă, 15 aprilie, va fi deschiderea lacului și plimbările cu barca și cu hidrobicicleta și ulterior, pe data de 28 aprilie, deschiderea oficială a întregului parc, atunci când vom inaugura și locul nou de joacă. Așa cum v-am spus, în spatele muzeului de științe naturale lucrăm în acest moment la crearea unui nou loc de joacă modern și cu suprafață de protecție pentru copii și lângă terenul de fotbal, amenajarea unui spațiu de fitness în aer liber”, a precizat primarul Lucian Micu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.