Sute de polițiști vor lucra de Florii

de | 08/04/2017 | Actualitate, Județean

În week-endul Floriilor, peste 290 de poliţişti nemțeni se vor afla în stradă, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative. Poliția Română a intensificat acțiunile de prevenire a faptelor antisociale, în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale.

Astfel, în perioada 7-9 aprilie, 292 de poliţişti nemțeni acţionează în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale. Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, la nivelul județului Neamț vor acționa zilnic, în această perioadă, 126 de patrule de siguranţă publică.

Polițiștii rutieri vor fi prezenți pe principalele drumuri județene pentru prevenirea accidentelor grave și fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcașurilor de cult.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.