Un romașcan primește „Golden Buzz” la „Românii au talent”

de | 08/04/2017 | Actualitate, Local

Vineri, 7 aprilie, Andi Moisescu a fost atât de impresionat de performanța artistică a trupei de street dance OK World Wide încât a apăsat „Golden Buzz” în aplauzele sălii și a colegiului de juriu. Din trupă face parte și romascanul Ștefan Mihalache aka MoStef.

„Bravo Fănuț (aka Mostef), ai demonstrat la acest show ce înseamnă ambiția!” a scris pe Facebook Adrian Lazăr, fost coleg de trupă cu MoStef. „Dansam aproape la orice petrecere, miss, zilele orașului etc pentru a ieși în evidență cumva.. Singurul lucru pe care îl obțineam de pe urma unui spectacol erau aplauzele din partea cunoscuților, nimic mai mult, banii destinați nouă ajungeau la organizatori (îi vedeai cu masa plină de bautură după spectacole, trupa era servită cu o doză de cola de fiecare). Singurul lucru care îmi lasă un gust amar e că nu erai apreciat, nu ți se oferea un sprijin (eram copii, nu aveam resurse financiare, ne imprumutam accesoriile ca să ne putem antrena și multe altele), nu avea nimeni încredere să investească în Break Dance. Dar, iată, pentru a doua oară la show-ul de talente (primul a fost Britain’s Got Talent), s-a demonstrat că ambiția nu are limite și că, în România, indiferent de „ce vrei sa te faci când vei fi mare”, nu ți se va oferi vreun sprijin, indiferent de care o fi sau în ce domeniu. Respect *DpS”, a mai scris Adrian Lazăr.

OK World Wide la Britain’s Got Talent

Grupul OK World Wide s-a înființat în anul 2002. De-a lungul timpului au dansat în România, Grecia, Italia, Germania, Abu Dhabi, Dubai, Doha, UK și multe alte țări. Au colaborat cu televiziuni ca BBC, ITV Channel 4 și SKY. Pe site-ul personal, Ștefan Mihalache „MoStef” se recomandă ca „Creative Director, Actor, Bboy, Acrobat, Dancer, Free Runner, Dive Master, Trampoline, Fire Sword, Poi, High Diver, Model, Videographer, Photographer”.

OK World Wide la Românii au talent

La „Românii au talent” Ștefan Mihalache și trupa lui au impresionat juriul și spectatorii cu un număr de dans pe muzică tradițională românească reinterpretată modern. Figurile acrobatice și sincronizarea talentaților dansatori au ridicat sala în picioare. Conform regulilor concursului, acest golden buzz înseamnă calificarea direct în semifinalele competiției a trupei OK World Wide.

https://www.youtube.com/watch?v=-SlNJQPrWx0

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.