Elevii au plantat flori la mormintele eroilor

de | 12/04/2017 | Local, Social

Elevii din două clase din cadrul Școlii Gimnaziale ”Calistrat Hogaș”, coordonați de cadrele didactice Viorica Lucescu și Liliana Chelariu, au mers în cimitirul Eternitatea și au plantat flori la mormintele eroilor înhumați lângă monument. Activitatea a fost organizată în parteneriat cu societatea Municipal Locato și Primăria municipiului Roman. Elevii au venit la cimitir cu unelte și alte accesorii de grădinărit; sfătuiți de cadrele didactice, aceștia au avut la ei hârlețe, greble dar mai ales mănuși de unică folosință.

Reprezentanții societății Municipal Locato le-au explicat tinerilor ce au de făcut, iar aceștia nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut la treabă, în aproximativ o oră la fiecare mormânt de erou fiind plantată câte o floare. Această activitate a elevilor de la Școala ”Calistrat Hogaș” se înscrie în calendarul activităților premergătoare sărbătorii pascale, activități desfășurate de administrația locală.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.