Iubire „arzătoare”: a dat foc mașinii iubitei

de | 19/04/2017 | Actualitate, Local

Romașcanii care locuiesc în blocul nr.2 de pe strada Dobrogeanu Gherea au avut parte de o experiență mai puțin plăcută în această seară. Un bărbat a dat foc mașinii iubitei sale, un Volkswagen Sharan, și alte autoturisme parcate lângă vehiculul incendiat au fost salvate la limită de proprietari. Înainte de a incendia mașina, bărbatul a urcat la apartamentul în care locuiesc tânăra și familia acesteia. Din spusele vecinilor, în apartament ar fi avut loc o altercație. După episodul din apartament, agresorul a coborât în fața blocului cu o sticlă de plastic în care avea o substanță inflamabilă. A turnat-o peste mașină, apoi i-a dat foc.

Stăteam liniștit în casă și, deodată, am auzit o explozie puternică, au zăngănit geamurile și am ieșit la fereastră, unde am văzut mașina arzând. Am coborât repede, pentru că autoturismul meu era al doilea după cel care ardea: un vecin a scos primul mașina, apoi eu pe a mea. După ce am mutat noi mașinile, autoturismul care ardea a început să se deplaseze singur, cred că din cauză că s-a făcut un scurt și s-a lipit ceva la demaror”, a povestit un vecin.

Pompierii care au ajuns la fața locului au lichidat incendiul, dar din mașină nu s-a putut salva nimic, aceasta arzând complet. La locul incidentului au ajuns și polițiștii romașcani, aceștia efectuând cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.