Andra, cap de afiș la zilele orașului

de | 02/05/2017 | Actualitate, Local

Zilele municipiului Roman vor însemna o săptămână de sărbătoare pentru romașcani. Primarul a declarat că are o surpriză și că va aduce la Roman o artistă îndrăgită de spectatori de toate vârstele.

„Luăm în calcul și aducerea unui artist de anvergură, sperăm să facem o surpriză frumoasă romașcanilor prin aducerea unui artist care, săptămâna trecută, a obținut mai multe premii la nivel național și pe care ne-o dorim foarte mult să se afle pe scenă la zilele municipiului Roman. E un artist care place atât tinerilor, cât și celor mai în vârstă, e un artist complet, din punctul meu de vedere și, cu sigurnață, va fi o surpriză pentru locuitorii municipiului Roman”, a spus Lucian Micu marți dimineață.

Colegii de la TV TopAll au aflat, însă, că artistul-surpiză este Andra. Conform documentației de atribuire de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), Sprint Media Group pune la dispoziția municipiului Roman un program artistic susținut de artista Andra. Durata recitalului va avea 50 de minute, iar în suma totală sunt incluse costurile pentru cazare, transport, diurnă și onorariu. Porgramul artistic va avea loc pe 21 mai, în Piața Roman-Vodă, costul fiind de 29.412 lei fără TVA. Atribuirea pe SEAP a avut loc marți, 2 mai, în jurul prânzului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.